Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Michel Herbelin – Scandinavian Time AS

Michel Herbelin er et velrespektert fransk klokkemerke. De begynte sin historie i 1947 i de franske fjellene i Charquemont. Michel Herbelin ble startet som en motvekt til masseproduksjonen av klokker på 40-tallet og har siden vært en representant for urmakerkunsten. Det er en familiebedrift med stolte tradisjoner – og med uttrykket «Swiss heart – french soul» sammenfatter bedriften sin grunnfilosofi: Fransk eleganse og designprinsipp, kombinert med driftssikre sveitsiske urverk. Urene distribueres til over 50 nasjoner på verdensbasis og har blitt en anerkjent urleverandør på det internasjonale markedet. Den nå anerkjente Michel Herbelin-logoen debuterte i 1965, og i dag er merket fortsatt drevet av grunnleggerens sønner, Jean-Claude og Pierre Michel. Michel Herbelin er en leder i sitt markedssegment i hjemlandet – en av fire klokker solgt i samme prissegment er en Michel Herbelin.

"Perfeksjon ned til minste detalj, fra design til produksjon, for å ende opp med perfekt eleganse - det er hemmeligheten bak en klokke fra Michel Herbelin"

Pierre-Michel Herbelin - ADM.DIR.